Kontingentbetaling

Betaling af kontingent

Aktivt medlem

Er medlemskabet for alle aktive børn (fra 6 år) og voksne, der ønsker at benytte klubbens faciliteter og tilbud i fuldt omfang. Alle aktive medlemmer har stemmeret ved foreningens generalforsamling (unge under 15 år dog kun i følgeskab med værge).

Som medlem af Silkeborg Sejlklub skal du foretage kontingentbetaling, samt øvrige betalinger for deltagelse i aktiviteter med betalingskort. Du tilmelder dit betalingskort nedenfor. Når kontingent opkrævningen er sendt til dig og din betaling er modtaget, får du tilsendt e-mailkvittering.

Tilmeld betalingskort for kontingent som aktivt medlem her:

Støttemedlemskaber

Nedenstående 2 typer medlemskaber, henvender sig primært til tidligere aktive medlemmer, der en gang imellem gerne vil besøge klubben. Andre, som gerne vil støtte den økonomisk, kan også melde sig ind som støttemedlem.

Har du ønske om at støtte klubben, kan vi tilbyde følgende:

1. Hvilende medlemskab:

For medlemmer, der kun kommer i klubben en gang imellem, og som kun en gang imellem deltager i sejlklubbens aktiviteter.

• Medlemskabet henvender sig til tidligere aktive medlemmer
  • Oparbejdet anciennitet og indskud til fast bådplads bevares ved dette medlemskab
  • Giver ikke stemmeret

2. Passivt medlemskab:

• Medlemskabet henvender sig til tidligere aktive medlemmer og personer som blot ønsker at støtte klubben
  • Oparbejdet anciennitet og indskud til bådplads mistes ved dette medlemskab
  • Giver ikke stemmeret