Sejlerskolen starter nyt hold til praktisk sejlads d. 25. april.

Drømmer du om at kunne håndtere en sejlbåd?

• Er du vild med vand og natur?

• Vil du gerne kunne sejle en sejlbåd?

• Er du til konkurrence eller vil du gerne hygge dig?

• Eller kunne leje en båd herhjemme eller i udlandet?

Sejlerskolen i Silkeborg Sejlklub tilbyder en grundig praktisk og teoretisk uddannelse. Normalforløbet er 2-årigt, med praktisk kursus fordelt over 2 år og et teorikursus i en vinterperiode.

Sejlerskolen giver dig en grundig uddannelse, så sejleren efter endt uddannelse kan håndtere en sejlbåd både i forhold til at være skipper og til at trimme og håndtere sejlføringen.

Efter endt teoriundervisning kan sejleren gå til eksamen og erhverve et Duelighedsbevis for fritidssejlere.

Den praktiske del foregår på Silkeborg søerne og der sejles 1 aften ugentlig i klubbens egne H-bådene

Vi starter nye sejlerskolehold op nu. Hvis du er interesseret i at blive uddannet som sejler, er du velkommen til at møde op d. 25. april kl. 18.00 i Sejlklubben Hattenæs 2C.

Du kan se mere på www.silkeborg-sejlklub.dk