Sejlerskole
Basisuddannelsen
Om Sejlerskolen
Lær at sejle en sejlbåd - vi starter på vandet tirsdag den 11. maj kl. 18:00, hvor alle er velkomne.

Her kan du lære at sejle i Silkeborg Sejlklubs sejlbåde.

Tilmelding til Sejlerskolen

Tilmelding er bindende. Pladser på begynderholdet tildeles efter "først til mølle".
Tilmeld her
Her kan du læse om sejlerskolen og dens tilbud og aktiviteter

Vi sejler hver tirsdag og torsdag aften for henholdsvis nybegyndere og de lidt mere øvede besætninger.

I løbet af sejlsæsonen lærer du, at håndtere en sejlbåd sikkert på vandet samt hvordan man hjælper nødstedte.

Er du blevet ’bidt’ af sejlerlivet, er der mulighed for at fortsætte sejlerkurset med navigation og søvejsregler i vinterhalvåret. Uddannelsesforløbet kan afsluttes med Duelighedsbevis, godkendt af Søfartsstyrelsen.

Ud over selve uddannelsesforløbet er du selvfølgelig meget velkommen til at deltage i Sejlklubbens øvrige aktiviteter, der både omfatter sejlads i optimistjoller for de helt unge, kapsejlads for kølbåde, samt mere sociale sejlture og samvær.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Poul Thomsen på tlf: 24291812 eller på mail: silkeborgsejlklub.sejlerskole@gmail.com