Sejlerskole
Basisuddannelsen
Om Sejlerskolen
Lær at sejle en sejlbåd - vi starter med teoriundervisning tirsdag den 9. november kl. 18:30, hvor alle er velkomne.

Tilmelding til Sejlerskolen

Tilmelding er bindende. Pladser på begynderholdet tildeles efter "først til mølle".
Tilmeld her
Her kan du læse om sejlerskolen og dens tilbud og aktiviteter

Teoriundervisning forgår hver tirsdag kl 18:30 med eksamen i april.

I løbet af vinteren lærer du om navigation, søvejsregler, bøjer, kort forståelse, motore, sikkerhed til søs, samt søfartsbegreber.

Til foråret fortsætter uddannelsen med praktisk sejlads på et af vores sejladshold.

Ud over selve uddannelsesforløbet er du selvfølgelig meget velkommen til at deltage i Sejlklubbens øvrige aktiviteter, der både omfatter sejlads i optimistjoller for de helt unge, kapsejlads for kølbåde, samt mere sociale sejlture og samvær.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Poul Thomsen på tlf: 24291812 eller på mail: silkeborgsejlklub.sejlerskole@gmail.com