Fra Pantaenius Cup 2006

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Der er kommet nye kapsejladsregler gældende for 2017-2020
Kapsejladsregler
Sejladsbestemmelser
Sejladsbest. onsdage
Sejladskalender 2018
Etisk kodeks
SSK-Flagsignaler
Lystal  (SRS)
Flagsignaler til båden
Gastebørs
Jyske lov
FINCKH kapsejladsspil
2001  2002  2003  2004  2005
2006  2007  2008  2009  2010
2011  2012  2013  2014  2015
2016  2017

Onsdags-Cup 2018

Vinderne i LET-KØB Århusbakken Cup blev i 2018 besætningen fra Eleonora i H-bådene, besætningen fra Pecatui i 606, besætningen fra Minnie i lystals-bådene og besætningen i Friendship i L23.

Onsdagsbilleder

Resultat uden fratrækkere
Sejladsbestemmelser

Resultat med 6 fratrækkere
Bane og start onsdage
  Kalender for dommervagter 2018
  Video fra onsdagssejladserne i 2016

Onsdagssejladser med ændringer

Onsdagssejladserne 2018 nærmer sig sin start. Det sker med en trænings-sejlads den 25.04.
Vi starter kl. 18:30 og efter et par forhåbentlig gode sejladser, mødes vi i klubhuset.
Hjælpere til dommerbåden vokser ikke op af jorden, så derfor løser vi igen udfordringen ved at inddrage besætningerne i bådene som dommere.
Herefter sejles hver onsdag til den 27. juni og igen fra den 1. august.   Vel mødt.

Distancesejladsen og standernedhaling Billeder
Distancesejladsen blev som sædvanlig årets store hit med 17 tilmeldte både.
Det blev en hurtig tur rundt om Alø i det friske og kolde vejr.
  Resultater            Overalt-resultater

Ungdomsafdeling afholdt samme dag deres klubmesterskab på Brassø, og selv om det havde været koldt, var humøret højt. Klik for billeder her

Haarup mixer Cup          Internationalt H-bådsstævne

Private billeder

Den 29. og 30. september 2018

Herligt at se de mange H-både
på søerne igen
!

Resultater       Billeder       Se omtale i Minbåd

Klubmesterskab for kølbåde Billeder
Klubmesterskabet blev afviklet med sammenlagt 8 sejladser 15. og 16.sep.
Lørdag var det på lange baner i en fin vestenvind, hvor der blev sejlet 5 sejladser.
Om søndagen var der en sydøstlig, let og ganske springende vind.

Resultater       Med korrigeret sejltid

Sejlerskole Cup i Kerteminde
I weekenden 8. og 9. sep. blev der afholdt Sejlerskole Cup i Kerteminde, hvor SSK stillede med 2 hold. Der var tilmeldt 15 hold som blev opdelt i 3 puljer.  I hver pulje blev der sejlet 2 kapsejladser og den bedst fra hver pulje gik videre til medaljerunden, sammen med de 2 bedste 2er.   Se mere her.

Ligasejladser i Aarhus Ligabilleder 2018
I Aarhus festuge slog SSK-sejlerne fast, at klubben hører til i 1. division. Med en imponerende indsats fik holdet den bedste placering ved et stævne i år.
Erik Jakobsen har sendt hjemmesiden en fyldig beretning, som du kan se
her.

Se en video her og  her og
se også Ligaens hjemmeside.

Frisk sejlads ved DOKK1

Ligasejladser i Skovshoved Billed_1      Billed_3
I den sidste weekend i august sejlede SSK ligasejladser i Skovshoved.
Her lykkedes det at få en flot 8. plads i det stærke felt. Det gav en samlet 11. plads inden den sidste ligasejlads i Aarhus.

Se mere på Ligaens hjemmeside her

Guld til Danmark

Flere optimistsejlere fra ungdomsafdelingen i SSK har i uge 31. sejlet Junior Nordic Championships i Båstad, Sverige. Loke og Valdemar var sammen med Frederik - Fåborg Sejlklub, Mikkel - Hellerup Sejlklub og Johan - KDY, udtaget til at repræsentere Danmark i holdsejlads. Holdet sejlede meget fin holdsejlads og vandt 8 sejladser ud af 9. Dermed sikrede de guldet. Klubben ønsker alle 5 sejlere et kæmpe tillykke med sejren - det er stærk sejlet.

Allan

Flere billeder her

Lake Garda Meeting påsken 2018
I påsken deltog 9 Optimist-sejlere fra Silkeborg Sejlklub sammen med ca. 1400 andre Optimist-sejlere fra 34 nationer i årets største optimist event, Lake Garda Meeting i Riva del Garda på nordkysten af Gardasøen i Trentino, Italien. Deltagerne var: Øverste række -Valdemar, Jakob, Loke og Marinus midterste række fra venstre: Anne, Amalie og Noah nederste: Sophie og Ida.