Fra Pantaenius Cup 2006

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Der er kommet nye kapsejladsregler gældende for 2017-2020
Kapsejladsregler
Sejladsbestemmelser
Sejladsbest. onsdage
Sejladskalender 2018
Etisk kodeks
SSK-Flagsignaler
Lystal  (SRS)
Flagsignaler til båden
Gastebørs
Jyske lov
FINCKH kapsejladsspil
2001  2002  2003  2004  2005
2006  2007  2008  2009  2010
2011  2012  2013  2014  2015
2016  2017

Onsdags-Cup 2018

Vinderne i Dagli' Brugsen Cup blev i 2017 besætningen fra Eleonora i H-bådene, besætningen fra Minnie i lystals-bådene, og besætningen fra Friendship i L23.

Onsdagsbilleder

Resultat uden fratrækkere
Sejladsbestemmelser

Resultat med 6 fratrækkere
Bane og start onsdage
  Kalender for dommervagter 2018
  Video fra onsdagssejladserne i 2016

Onsdagssejladser med ændringer

Onsdagssejladserne 2018 nærmer sig sin start. Det sker med en trænings-sejlads den 25.04.
Vi starter kl. 18:30 og efter et par forhåbentlig gode sejladser, mødes vi i klubhuset.
Hjælpere til dommerbåden vokser ikke op af jorden, så derfor løser vi igen udfordringen ved at inddrage besætningerne i bådene som dommere.
Herefter sejles hver onsdag til den 27. juni og igen fra den 1. august.   Vel mødt.

Haarup mixer Cup          Internationalt H-bådsstævne

Private billeder

Den 29. og 30. september 2018

Herligt at se de mange H-både
på søerne igen
!

Resultater       Billeder       Se omtale i Minbåd

Klubmesterskab for kølbåde Billeder
Klubmesterskabet blev afviklet med sammenlagt 8 sejladser 15. og 16.sep.
Lørdag var det på lange baner i en fin vestenvind, hvor der blev sejlet 5 sejladser.
Om søndagen var der en sydøstlig, let og ganske springende vind.

Resultater       Med korrigeret sejltid

Sejlerskole Cup i Kerteminde
I weekenden 8. og 9. sep. blev der afholdt Sejlerskole Cup i Kerteminde, hvor SSK stillede med 2 hold. Der var tilmeldt 15 hold som blev opdelt i 3 puljer.  I hver pulje blev der sejlet 2 kapsejladser og den bedst fra hver pulje gik videre til medaljerunden, sammen med de 2 bedste 2er.   Se mere her.

Ligasejladser i Aarhus Ligabilleder 2018
I Aarhus festuge slog SSK-sejlerne fast, at klubben hører til i 1. division. Med en imponerende indsats fik holdet den bedste placering ved et stævne i år.
Erik Jakobsen har sendt hjemmesiden en fyldig beretning, som du kan se
her.

Se en video her og  her og
se også Ligaens hjemmeside.

Frisk sejlads ved DOKK1

Ligasejladser i Skovshoved Billed_1      Billed_3
I den sidste weekend i august sejlede SSK ligasejladser i Skovshoved.
Her lykkedes det at få en flot 8. plads i det stærke felt. Det gav en samlet 11. plads inden den sidste ligasejlads i Aarhus.

Se mere på Ligaens hjemmeside her

Guld til Danmark

Flere optimistsejlere fra ungdomsafdelingen i SSK har i uge 31. sejlet Junior Nordic Championships i Båstad, Sverige. Loke og Valdemar var sammen med Frederik - Fåborg Sejlklub, Mikkel - Hellerup Sejlklub og Johan - KDY, udtaget til at repræsentere Danmark i holdsejlads. Holdet sejlede meget fin holdsejlads og vandt 8 sejladser ud af 9. Dermed sikrede de guldet. Klubben ønsker alle 5 sejlere et kæmpe tillykke med sejren - det er stærk sejlet.

Allan

Flere billeder her

Lake Garda Meeting påsken 2018
I påsken deltog 9 Optimist-sejlere fra Silkeborg Sejlklub sammen med ca. 1400 andre Optimist-sejlere fra 34 nationer i årets største optimist event, Lake Garda Meeting i Riva del Garda på nordkysten af Gardasøen i Trentino, Italien. Deltagerne var: Øverste række -Valdemar, Jakob, Loke og Marinus midterste række fra venstre: Anne, Amalie og Noah nederste: Sophie og Ida.