Fra Pantaenius Cup 2006

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Der er kommet nye kapsejladsregler gældende for 2017-2020

Kapsejladsregler
Sejladsbestemmelser
Sejladsbest. onsdage
Sejladskalender 2019
Etisk kodeks
SSK-Flagsignaler
Lystal  (SRS)
Flagsignaler til båden
Gastebørs
Jyske lov
FINCKH kapsejladsspil
2001  2002  2003  2004  2005
2006  2007  2008  2009  2010
2011  2012  2013  2014  2015
2016  2017  2018

Onsdags-Cup 2019

Vinderne i LET-KØB Århusbakken Cup blev i 2019 besætningen fra First Lady II i H-bådene, besætningen i Friendship i L23 og besætningen fra Minnie i lystals-bådene

Onsdagsbilleder

Resultat uden fratrækkere
Sejladsbestemmelser

Resultat med 6 fratrækkere
Bane og start onsdage
  Kalender for dommervagter 2019
  Video fra onsdagssejladserne i 2016

Onsdagssejladser med ændringer (2019)

Onsdagssejladserne 2019 nærmer sig deres start. Det sker med en trænings-sejlads den 24.04. Herefter sejles hver onsdag - undtagen 5. juni - til den 26. juni og igen fra den 7. august.   Vel mødt.
Vi starter kl. 18:30 og efter et par forhåbentlig gode sejladser, mødes vi i klubhuset.
Hjælpere til dommerbåden vokser ikke op af jorden, så derfor løser vi igen udfordringen ved at inddrage besætningerne i bådene som dommere.

Distancesejladsen
Distancesejladsen blev sejlet i meget stille vejr og i silende regn.

Ikke alle både nåede rundt om Alø og det blev nødvendigt at afkorte banen ved Svejbæk-Snævringen.

Ved præmieuddelingen blev præmier til året vinder af onsdagssejladserne også uddelt

Resultater for distancen     Onsdags-resultater

Billeder

Silkeborg one-two sejlads lørdag den 28. sep.
Lørdag d. 28 september blev der sejlet Silkeborg One-Two, et nyt tiltag hvor man kunne prøve kræfter med single- og double-hand sejlads. 13 både/besætninger stillede til start, 11 single hand og 2 doublehand.
Se mere her.      Resultater
Billeder

Silkeborg one-two sejlads

Der sejles mange singlehand og doublehand mesterskaber rundt i landet, hvor sejlere får prøvet deres færdigheder af på længere distancer. Og nu er det tid for at prøve det i Silkeborg.

Klubmesterskab for kølbåde Billeder 2018
Hermed resultaterne fra klubmesterskaberne 2019.

Der blev gennemført 8 sejladser på Brassø i perfekt vejr til stævnet.

Resultater          Resultater med præmietider

Sejlerskolecup i Kerteminde 14.sep.
Igen i år har sejlerskolen været til sejlerskolecup i Kerteminde.
Her skulle man forsøge at forbedre resultatet fra sidste år.

Se her, hvad sejlerskolen selv fortæller.

Se også omtalen her fra DS

Jubilæumssejlads 1. juni
Årets Tårnpokal-sejlads blev afviklet i frisk vind fra syd/vest (5-7 m/s) og ud af de tilmeldte 11 både lykkedes det de 8 at kæmpe sig i mål. Vinderen blev Valdemar Jensen i en Nord 80, han kæmpede længe med Ronni Jensen der sejlede alene (også i en Nord 80), indtil han i Sejs-snævringen blev torpederet ... Se mere her

Haarup Mixer Cup i Egå
 To H-både fra klubben deltog i Haarup Mixer Cup i Egå
den 15. - 16. juni. Flere gæster fra klubben var også at finde ved stævnet, ligesom både Birgit og Ole fulgte sejladserne.

Resultater        Billeder