Fra Pantaenius Cup 2006

Resultater 2013
Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Kapsejladsregler
Etisk kodeks
Sejladsbestemmelser
Flagsignaler til båden
SSK-Flagsignaler

Jyske lov
FINCKH oversigt
Gastebørs
2001  2002  2003  2004
2005  2006  2007  2008
2009  2010  2011  2012

Kamark Onsdags-cup
I år sponsoreres cuppen igen af Kamark A/S

Se sejladsbestemmelser for Kamark Cup

Resultater fra 2013

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Onsdagsbilleder

Vindere af Kamark Onsdags-cuppen i 2013
L23: Friendship
H-båd: Gelinde II.

Vinderbesætningerne i Kamark Cup 2012
Lars Wegener og André fra Kamark A/S, som sponsorerede sommerens træningssejladser

Distancesejladsen 2013 Billeder
Sejladsen blev gennemført i en frisk sydvestlig vind, hvor alle kom i mål indenfor en time mellem første og sidste båd.

Klubmesterskab 2013
SSKs klubmesterskab og åbne kredsmesterskab for L23 blev gennemført med svag vind om lørdagen og noget mere vind om søndagen.
Både i H-bådsløbet og i L23 løbet var der spænding om resultatet til sidste øjeblik. I begge klasser var der således pointlighed mellem de to første både.

Resultater      Læs beretning      Billeder

Jubilæumssejlads 31. august 2013 Billeder
Med ti tilmeldte både blev sejladsen sejlet i en frisk vestlig vind.
Først i mål kom Syfiden med Mike Jensen og familie, heriblandt dagens yngste gast.

SSKvulp, sejlerskolens H-båd, gennemførte ikke, da de på bedste sømandsvis samlede en besætning op fra en kano, der var blevet bordfyldt i det hårde vejr på Julsø. Kanoen blev derefter trukket ind til land.

DM for L23
Sylfiden har været til DM for L23 i Grønsund, hvor de sejlede en fjerdeplads hjem i et felt på 17 både.

Tillykke med det!

Se meget mere her

Besætningen

VM for H-både
Ved VM for H-både viste Lars Wegener med besætningen, Allan Pedersen og Mike Nygaard, at de hører hjemme blandt de rigtig gode med en flot fjortende plads.
Claus Terkildsen i 1000Fryd fik en placering som nummer 37. Som webmasteren kunne forstå, så havde Claus indtil flere spændene oplevelser i det store felt på 65 både, og det er jo ikke så ringe endda.
Du kan se sejladserne og resultaterne på stævnets hjemmeside her.
Lars og Allan i Gelinde

DM for H-både i Fåborg
I stævnet deltog to både fra Silkeborg Sejlklub. Det var Lars Wegener og Claus Terkildsen.
I det meget stærke felt blev det til absolut godkendte placeringer. Lars fik en ottende- og Claus en syttendeplads. Tillykke med det.
Se resultater her.        Stævnets hjemmeside

Næste store opgave for de to både bliver ved VM i Thisted fra 5. til 10. august.
Foto: Palle Røssel. Fra stævnets hjemmeside
Lars, Allan og Mike i Gelinde

Flot førsteplads ved Århus 2star race
I weekenden 15 - 16 juni vandt André Nielsen og Flemming Nielsen deres løb i denne specielle sejlads rundt om Samsø. En sejlads med udfordringer.

Mors Rundt med Sejlerskolen

Den 50 sømils dag-kapsejlads er nu sejlet med deltagelse af klubbens to øvelsesbåde.

Du kan se resultaterne her.

Pantaenius Cup 2013 Billeder
Stævnet blev i år vundet af Mads Korsgaard, endda med lånte sejl fra DEN 584, hvilket aftvinger respekt.
Sejladserne blev afviklet med fire sejladser om lørdagen og to om søndagen i let vind og i lidt køligt luft, hvad der vist ikke var nogen, der registrerede under sejladserne.
Djævleræset hjem til klubben blev vundet af Ole Christensen.

Foromtaler
Minbaad Bådmagasinet