Fra Pantaenius Cup 2006

Resultater 2012
Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Kapsejladsregler
Etisk kodeks
Sejladsbestemmelser
Flagsignaler til båden
SSK-Flagsignaler

Jyske lov
FINCKH oversigt
Gastebørs
2001  2002  2003  2004
2005  2006  2007  2008
2009  2010  2011

Kamark Onsdags-cup
I år sponsoreres cuppen igen af Kamark A/S

Se sejladsbestemmelser for Kamark Cup

Resultater fra 2012

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Onsdagsbilleder

Vindere af Kamark onsdags-cuppen i 2012
Mike Nygaard i L23 og Lars Wegener i H-båd.
 I midten André fra Kamark A/S, som sponsorerede sommerens træningssejladser
 Vinderbesætningerne i Kamark Cup 2012

Distancesejlads 27. okt. Billeder
Efter en klar frostnat og med rim på bådene blev de trukket til start i Borresø.
I flot, men meget stille vejr, blev sejladsen gennemført rundt om Alø og tilbage til klubben, hvor der var præmieuddeling inden standernedhalingen.

Resultater          Resultat efter præmietider

Natsejladsen 2012
Den 12. oktober blev den traditionsrige natsejlads sejlet med start fra sejlklubben og rundt om Alø i frisk østlig vind. Den blev den hurtigste i mange år.
Efter flere grundstødninger blev resultatet - beregnet på præmietider - som det ses her.
På trods af at de Gule ærter blev indtaget tidligt på aftenen, blev de sidste gæster hængende indtil ved halv fem-tiden om morgenen   -  en sand nattemaraton.

Klubmesterskab Billeder
Lørdag og søndag den 29 - 30 september blev der afholdt klubmesterskab for kølbåde og åben kredsmesterskab for L23.
Vejret var et rigtigt efterårsvejr med småbyger og ret svag vind fra mange retninger

Resultater    Lystals-tider    Klubmesterskab for L23

SSK-deltagere i Sejlerskole Cup 2012Sejlerskole Cup
Sejlerskolen gjorde en rigtig god figur ved det netop afholdte Sejlerskole Cup, som er et nyt tiltag fra Dansk Sejlunion. Dels var vi den klub, der stillede med flest hold - 3 af 15, og dels vandt SSK alle sejladser i indledende runde.    Se mere her

Rasmus Hjorth

Jubilæumssejlads Billeder
Søndag den 2. september blev afløseren for den traditionsrige Tårnpokalsejlads sejlet for første gang.
I alt 23 både var tilmeldt og i et herligt efterårsvejr blev Klubbens 125 års jubilæum afsluttet på bedste vis.
Vinder blev en af klubbådene med Torben Christensen som skipper og med en indkaldt kapsejladsekspert, Peter Wolsing fra Dansk Sejlunion, som hjælpegast.

Tilmeldte        Starttider

Første hold i fuld firspring

Silkeborg Sejlklub - 125 år  Reception      Matchrace
Lørdag den 1. september stod i festens tegn - og hvilken fest!
Dagen blev indledt med en matchrace på Silkeborg Langsø, en stor succes, som inspirerede borgmesteren til i sin tale at foreslå, at den måske kunne udvikle sig til en årligt tilbagevenden begivenhed i forbindelse med andre sørelaterede begivenheder i byen.
I det hele taget, så var tilrettelæggelsen og afviklingen af en karakter, som vil sætte sine spor og være med til at fastholde klubben som en væsentlig medspiller i at gøre Silkeborg kendt som et sted, hvor det er godt og spændende at bo.

TV2    Bådnyt     Minbåd      Bådmagasinet

www.H-boat
Hanne Bæk Olesen overækker kommunens gave til Annette

Her modtager Annette Diget Silkeborg Kommunes gave til klubben af borgmester Hanne Bæk Olsen

Sylfiden til DM for L23
Jan, Mike og Christian har været til DM for L23 i Køge og sejlet en flot andenplads hjem.
Et stort tillykke med den.

Se en beretning og billeder her            Resultater

Jan Mike og Christian på podiet som nummer 2. Foto fra L23 hjemmesiden.

DM for H-både
I Juli blev der afholdt DM for H-både i Egå Sejlklub. Claus Tekildsen deltog i 1000Fryd og fik en 16. plads i et godt stævne.

Der er flere resultater, billeder og videoer fra stævnet på linket her

VM for H-både i Østrig Billeder fra VM
Sidst i maj deltog Ole Christensen i VM for H-både i Ebensee. Det blev til en 37. plads blandt 58 deltagere og med stævnets ældste - og derfor meget erfarne besætning - som placeringen antyder.
Søen er omgivet af høje bjerge og med vindforhold, der under stævnet fik selv de værste forhold på Julsø til at ligne retfærdigheden selv. Alligevel blev det to rutinerede danske sejlere, der satte sig på de to første placeringer.
Fra en af sejladserne. DEN590 er den med den gule spiler.
Ole ses i DEN590 med den gule spiler. Klik på billedet.

Pantaenius Cup 4 - 6 maj Billeder
For 37. gang har Pantaenis Cup nu været afholdt med stor succes. Lørdag var med hård vind og mange spilerkæntringer. Søndag var de stille vindes dag, med muligheder for alle.
Vinder af Pantaenius Cup blev Anders Bertelsen fra Århus Sejlklub.
Vinder af Djævleræset blev Claus Terkildsen fra SSK.

Omtale i Bådmagasinet     Foromtale i Bådmagasinet

Omtale i Minbaad              Foromtale i Minbaad