Fra Pantaenius Cup 2006

Resultater 2011
Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Kapsejladsregler
Etisk kodeks
Sejladsbestemmelser
Flagsignaler til båden
SSK-Flagsignaler

Jyske lov
FINCKH oversigt
Gastebørs
2001  2002  2003  2004
2005  2006  2007  2008
2009  2010

Kamark Onsdags-cup 2011
I år sponsoreres cuppen igen af Kamark A/S

Se sejladsbestemmelser for Kamark Cup

Resultater fra 2011

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Onsdagsbilleder

Også i 2012 vil Kamark sponsorere onsdagssejladserne - flot!

Vindere af Kamark onsdags-cuppen i 2011
Eleonora i H-båd og Bent Rasmussen i L23.
I midten André fra Kamark, som sponsorerede sommerens træningssejladser
 Vinderbesætningerne i Kamark Cup 2011

Pantaenius Cup 2011 Billeder fra stævnet
Stævnet blev afviklet i herligt sommervejr. Vindretningen var i år ikke helt optimal, men det lykkedes dog at få afviklet seks gode sejladser.
Vinder af både stævnet og den flerårige konkurrence blev Anders Bertelsen fra Århus Sejlklub.
På det sociale område var stævnet igen i år på højt niveau.
At det er et meget populært stævne og at Pantaenius' sponsorat betyder meget for at det kan afvikles, som det bliver, blev derfor naturligt fremhævet af klubbens repræsentanter - både ved åbningen og ved præmieoverækkelsen.
Foromtaler: Minbåd Bådmagasinet
Efter stævnet: Minbåd Bådmagasinet
Pantaenius Cup

Overalt-resultat 09-11

Succes for klubben på Fyn Rundt
Igen i år markerede nogle af klubbens sejlere, at Fyn Rundt er en Silkeborg specialitet for vores H-både, der besatte både første- og andenpladsen i deres løb.

Førstepladsen blev i år vundet af André i Rytmehans tæt fulgt af Claus Terkildsen i 1000Fryd. Kun ca. to minutter skilte de to både, så det har nok været lidt spændende.

Mon ikke der bliver lidt at høre om i klubben?

Album med flere H-bådsbilleder fra FynCup

Se mere på turens hjemmeside.

Rytmehans starter

Kim Olsen har sendt disse to billeder til hjemmesiden

Sylfiden vinder matchrace i Skanderborg
Her i Pinsen vandt Sylfiden med Christian og Jan som gaster og med Mike som styrmand jubilæumsstævnet på Skanderborg Sø.
Det var en meget tæt og spændende afgørelse, der blev afgjort med en bådslænge i sidste sejlads.

Se mere her i Stiften og på  L23-hjemmesiden

Sylfiden vinder sølv ved DM for L23
Ved årets DM i Kragenæs vandt Sylfiden en sølvmedalje - et stort tillykke med det.

På klassens hjemmeside kan man se både et udførligt referat, resultater samt billeder.

Billedet er hentet på L23-hjemmesiden

Tårnpokalsejladsen
Bådene nåede i år ikke rundt om Alø, men da Kjems-fyret var på plads, valgte man i det meget stille vejr, at runde det i stedet .

Mere om pokalen           Vinderne gennem årene

Program                           Resultater

Besætningen på Marie i fuld firspring.

Efterårssejlads
Efterårssejladsen blev sejlet i absolut frisk efterårsvejr.

Resultater           Resultater med tider

Billeder af vinderne

Klubmesteskab - Kredsmesterskab for L23 Billeder
Der blev ikke gennemført sejladser lørdag grundet vindstille - men, det var herligt sommervejr!
Søndag lå tågen også tæt om formiddagen, men senere kunne der gennemføres tre sejladser.

Natsejlads fredag den 14. oktober

Natsejladsen 2011 blev afviklet i meget let vind med start i Borresø og rundt om Kjems' Fyr. Efter ca. 2 timers sejlads og hygge blev bådene taget i mål ved Sejssnævringen, hvorefter det gik for motor tilbage til Sejlklubben, hvor 30 let kolde sejlere hurtigt fik varmen med de Gule Ærter. Mads Ebler fra Sylfiden kunne i øvrigt fortælle, at vandet var noget varmere end luften, da han lige skulle prøve det under fortøjning i havnen.
De præmiegivende både i mål var:
Sylfiden, meget lidt foran Elonora, og et godt stykke foran Thalatta.

Distancesejladsen Billeder
Distancen den 29. oktober blev sejlet i nærmest vindstille og dis. Starten blev derfor lagt i Borresø og bådene taget i mål ved Svejbæk Snævringen på vejen tilbage.

Resultater           Resultater med præmietider

Philip med far vinder i lystalsbådene