Fra Pantaenius Cup 2006

Resultater fra 2010
Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Kapsejladsregler
Etisk kodeks
Sejladsbestemmelser
Flagsignaler til båden
SSK-Flagsignaler

Jyske lov
FINCKH oversigt
Gastebørs
2001  2002  2003  2004
2005  2006  2007  2008

Der er ændringer i kapsejladsreglerne fra 1. jan. 2010.  Se mere her

Kamark Onsdags-cup 2010
I år sponsoreres cuppen igen af Kamark A/S

Se sejladsbestemmelser for Kamark Cup

Resultater fra 2010

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Onsdagsbilleder

Dommmerliste

Vindere af Kamark onsdags-cuppen i 2010
Eleonora i H-båd, Mike Nygaard i L23 og Erik Jakobsen i Lystalsbådene
 Vinderbesætningerne i Kamark Cup 2010

Distancesejlads d. 30. okt. Billeder
Sejladsen blev afviklet i en let sydlig vind og med noget strøm i snævringerne, som fik indtil flere både til at sejle baglæns. Se billederne fra Sejs snævringen.
Efter sejladsen var der standernedhaling og afriggerfest.

Resultater         Overalt-resultater

Sejs Snævringen. Den store udfordring

Natkapsejlads 15. oktober

Så lykkedes det for andet år i træk at gennemføre natsejladsen fra Hattenæs omkring Alø og retur til sejlklubben.
Der var 12 tilmeldte både, hvoraf 10 startede og 7 fuldførte.  Efter sejladsen guffede 30 kolde sejlere gule ærter indenbords med tilhørende brændstof.

Resultater        Resultater med tider

Klubmesterskab og kredsmesterskab for L23 Billeder
Den anden og tredje oktober blev klubmesterskabet og kredsmesterskabet for L23 sejlet.

Sejladserne blev begge dage gennemført i frisk til hård sydøstlig vind, hvilket gav mulighed for at gennemføre syv sejladser hvoraf den dårligste kunne fratrækkes.

Resultater          L23 kredsmesterskab

Efterårssejlads
Lørdag d. 18. september blev efterårssejladsen sejlet i ret hård vind med kraftige stød. Et par både fik mindre havarier og H-bådene valgte i anden sejlads at sejle hjem til klubben for at skåne materiellet.

Resultater        Resultater med præmietider

Fra Efterårssejladsen 2009

Tårnpokalsejladsen Billeder
Tårnpokalsejladsen blev gennemført i en pæn sydvestlig vind, der gav lidt kryds hjem gennem Julsø og lidt i Borresø.

Som sædvanlig var det et tilløbsstykke med 18 tilmeldte både, hvoraf mange var dem, man ellers ikke ser på de normale kapsejladser

Resultater            Resultater med sejltider

Stævnets yngste deltager - Philip Jakobsen i fuld firspring.

DM medalje til Mike
Mike fik en flot tredjeplads ved årets DM for L23 i Bogense. Paul Højen i Friendship deltog også, så SSK var godt repræsenteret ved stævnet.
Der kommer helt sikkert beretninger og billeder fra sejladserne på L23 klubbens hjemmeside.

L23 DM 2010 Slutresultat.

Mike og Jan i Sylfiden til en onsdagssejlads

Forårssejlads Billeder
Sejladsen blev gennemført på en meget vindstille sommerdag med både sol og byger. En pludselig opstået tordenbyge ved Lilleø fik dog Gelinde til at at foretage en spilerpiruette.
Den hurtigste tid for kapsejlerne var godt fire timer på den faktisk korte bane. Se den her

En frisk weekend
I weekenden 11 - 13 juni var André og en søsyg gast til Århus2star sejladsen i Rytmehans, hvor de vandt deres løb i absolut hårdt vejr. Godt gået!
Se mere her

Sejlerskolen havde planlagt at deltage i kapsejladsen Mors Rundt med to både, men valgte klogeligt, som mange andre, at blive i havn.

Fyn Rundt Billeder
Ca. 14.45 fredag gled 1000Fryd med Claus Terkildsen og besætning under Lillebæltsbroen. Nogle minutter efter kom to andre Silkeborg-både - Skorpionen og Ebberød Bank med ganske kort afstand imellem sig. På billedet ses Ebberød Bank ved broen.
Sidste nyt: Lørdag middag kom 1000Fryd i mål som vinder af H-bådenes løb. Tillykke tillykke.

En dramatisk beretning fra Claus' tur. Klik her.
Se også under
Billeder
Se mere på www.bogense-sejlklub.dk

Ebberød Bank går under Lillebæltsbroen

Ebberød Bank ved Lillebæltsbroen

Foto: Kim Olsen på Fyn Rundt 2010Kim Olsen har læst Claus' beretning og sendt hjemmesiden et billede fra sin egen tur, der viser, at det med blæsten var rigtig nok. Klik på det lille billede.

Pantaenius Cup 2010

Det blev Mads Korsgaard i "Lang nok", der løb af med sejren efter en ret suveræn serie på trods af vanskelige vindforhold.
Mads ligger nu på en tredjeplads i den samlede stilling med ét point op til Steffen Stegger og Anders Bertelsen, der hver har fem point. I 2011 bliver det således en tæt kamp om at vinde pokalen til ejendom.
Lørdagen sejladser blev sejlet i en 3-5 m/s mens søndagens sejladser måtte nøjes med noget, der lignede 1 til 4 m/s med et par huller ind imellem.
Djævleræset fra Julsø og hjem til klubben blev ubeskedent vundet af den lokale sejler Kjeld Kristoffersen i Gelinde.

Resultater            Overalt-resultat  2009-2011

Foromtale i Minbaad