Fra Pantaenius Cup 2006

Resultater 2009
Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Kapsejladsregler
Etisk kodeks
Sejladsbestemmelser
Flagsignaler til båden
SSK-Flagsignaler

Jyske lov
FINCKH oversigt

2001  2002  2003  2004
2005  2006  2007  2008

Kamark Onsdags-cup 2009
I år sponsoreres cuppen igen af Kamark A/S

Se sejladsbestemmelser for Kamark Cup

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Onsdagsbilleder

Vindere af Kamark onsdags-cuppen i 2009
Eleonora i H-bådene og Sylfiden i L23

Distancesejladsen Billeder
Distancesejladsen blev sejlet i jævn vind. Starten blev lagt i Borresø, så Sejs-snævringens problemer kunne undgås.
Alle både på nær to gennemførte. Den ene fik et mindre havari med rullegenuaen. På Leonora fik man ikke set nok til Alø på natsejladsen, så man opholdt sig igen her i længere tid med fast grund under kølen.
Løbs-resultater Overalt-resultater
Starten blev lagt i Borresø

Natsejlads fredag den 16. oktober

Efter en tur rundt om Alø - efter mange års venten - har vi her endeligt et rigtigt resultat.

Klubmesterskabet 3 - 4 oktober Billeder
Lørdag blev der sejlet tre sejladser. Vinden startede med en vindstyrke på omkring 5 m/s, der inden klokken to var oppe på mindst femten m/s og med heftig regn. Der var da faldet tre gaster overbord og en havde fået bommen i hovedet med blod og buler til resultat. Dommeren besluttede så, at der ikke skulle sejles flere sejladser den dag.

Søndag blev der kun sejlet én sejlads, der nåede at blive udsat for en byge med vindstød  mellem femten og tyve m/s.
Sejlerne besluttede herefter, med vejudsigten in mente, at sejle ind til klubben, hvor der var pølser, hyggesnak og præmieuddeling.

Resultater                  Kredsmesterskab L23
Se referat fra L23 hjemmesiden

Albani-cup 2009 Billeder
Albani-cup blev igen i år sejlet i flot sensommervejr med en nogenlunde stabil vind på ca. 3-5 m/s.

I alt 11 både deltog.

Resultater          Resultater med tider

Mette fra Albani-cup 2008

Tårnpokalsejlads
Tårnpokalsejladsen blev sejlet i dejligt sommervejr med 13 tilmeldte både. Vinder blev Jan Gravesen i klubbens H-båd SSKvulp.
Efter endt sejlads var der rødvin til alle deltagere ved præmieoverrækkelsen, sponsoreret af Codan.
På billedet ses besætningen på den først startende båd, Skalle, i fuldt firspring.

Fyn Rundt i L23 Flere billeder
Povl Fisker sejlede Fyn Rundt i sin L23, DEN 169 - Pi'r, og har sendt både en fortælling om turen og billeder.

Se beretning

Foto: Povl Fisker

Flotte resultater i Fyn Rundt Resultatliste
Silkeborgs H-både, med Claul Terkildsen som nummer 1. i 1000Fryd, besatte de tre første pladser og pladserne nummer fem og seks, hvilket må betragtes som absolut godkendt.
På billedet ses Claus starte til luv i førerposition med Ole Christensen på andenpladsen. En stilling der var identisk med stillingen ved målgang.

Et stort tillykke til Claus.

Ole blev fotograferet på turen og har sendt dette flotte billede til hjemmesiden. Klik på det, for at se det i større udgave.

100Fryd starter til luv i Fyn rundt. Foto fra Fyn Rundts hjemmeside
1000Fryd ved starten

Ole har sendt hjemmesiden dette flotte billede fra Fyn Rundt

Pantaenius Cup 2009 Billeder 2009

Pantaenius Cup for H-både i bededagsferien blev igen i år en stor succes. I alt 25 både havde tilmeldt sig og de fleste fra udenbys sejlklubber lige fra Skagen og til Kongelig Dansk Yachtklub i København – KDY. Det var dog Herluf Jørgensen med tre verdensmesterskaber i bagagen, der tiltrak sig størst opmærksomhed, da han sammen med sin faste gast, Lars Wegener fra Silkeborg Sejlklub, plejer at besætte førstepladsen med Steffen Stegger på andenpladsen.

Det blev spændende, da alle muligheder stod åbne indtil sidste sejlads om søndagen var overstået med det resultat, at Herluf  igen satte sig på førstepladsen med 10 point og med Steffen på tredjepladsen med 14 point, da det lykkedes Anders Bertelsen i båden Andersine fra Århus Sejlklub at sejle sig ind på en andenplads med 13 point.

Pantaenius' hjemmeside

Pantaenius, Agentur for Lystfartøjsforsikringer