Fra Pantaenius Cup 2006

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer. Tidligere års resultater:  2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007

Flagsignaler   Sejladsbestemmelser

Kamark Onsdags-Cup 2008
I år sponsoreres cuppen igen af Kamark A/S
Se sejladsbestemmelser for  Kamark Cup

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Onsdagsbilleder

Jyske lov

Etisk kodeks

Vindere af Kamark onsdags-cupen i 2008

Kamark Cup klubmestre i H-Båd
Eleonora
Kamark Cup klubmestre i L23
Sylfiden

Distancesejlads og standernedhaling
Lørdag den 25. oktober blev sejladsen gennemført i strålende solskin og med en vindstyrke, der ved starten var ca.5 m/s, til omkring 10 m/s ved målgang om eftermiddagen.

Løbsresultater        Samlet resultat

Billeder

Tæt sejlads ved H-bådenes start

Natsejladsen fredag den 17. oktober

Sejladsen blev næsten en kopi af sidste år med start i Borresø, rundt om pælen ved svejbæksnævringen, og målgang ved indsejlingen til Sejssnævringen.

Carsten

Resultat                       Billeder

Klubmesterskab d. 27-28 september

Billeder

Sejladserne blev sejlet i et herligt sensommervej med en vindstyrke, der skiftede mellem 5 til 12 m/s.
Sejladserne var også kredsmesterskab for L23 klassen.

L23 hjemmeside

Albani Cup Billeder
Albani cup i 2008 blev sejlet i meget svag vind med næsten 1 m/s i pustene og fra forskellige vindretninger. Alligevel fik flere både både gennemført en sejlads, mens en del ikke nåede i mål inden for tidsfristen på en halv time.
Albani havde doneret flotte præmier, så alle, der var mødt op, kunne få en gevinst med hjem efter en en flot dag på søen
Resultater                 Resultater med tider

Så er starten gået

Dagens eneste start

Tårnpokal-sejladsen Billeder
Tårnpokal-sejladsen blev i år sejlet i pragtfuldt sommer-sejlervejr med sol og en frisk vind fra vest. For første gang i pokalens historie, blev den vundet af en pige-skipper, Charlotte Larsen, som satte sig suverænt på førstepladsen.

Se resultater her

Codan havde sponsoreret præmier i form af rødvin til alle deltagere.

Charlotte med besætning

Julsø Langbane den 28. juni
Igen i år blev det en rigtig hyggelig og spændende sejlads med udfordringer i næsten vindstille områder af søen. I alt 8 både deltog fra forskellige klasser, hvorfor alle både blev samlet i ét lystals-løb.
Resultater        Resultater med tider efter første båd
Billeder fra en af starterne.
Klik på dem for stort billede
Foto: Verner Rønnov   Foto: Verner Rønnow

Fyn rundt
Preben Henriksen, der havde lånt Ivan Flessings båd til Fyn rundt, vandt en præmie inden starten, en navigator til en værdi af Kr. 5.000,00 - ikke dårlig gået!
Se også et billede fra H-bådenes start. Klik her.

I sejladsen blev bedste placering for Silkeborg en førsteplads til Ole Christensen i H-båd. Tillykke!
Se resultatliste

Jan Fuglsang har sendt nogle billeder fra Sylfidens tur. Klik på de små billeder.

Sylfiden med stålsat besætning

Ebberød var så uheldig at tabe masten et par sømil før målstregen. Den ses her ganske afmastet komme i havn i Bogense   Ebberød Bank, mens alt var på rette plads

Forårssejlads d. 24. maj Billeder
De to første sejladser blev gennemført med en vindstyrke på 0-3, mens de resterende havde 3-5 m/s. Der blev valgt en forholdsvis kort bane med tre omgange for L23 og H-både, og to omgange for Lystalsbådene. Med det flotte vejr var der meget fin stemning i bådene.

Vinderne i henholdsvis L23 og H-båd

Pantaenius Cup 2008     18 - 20 april Resultater-2008
Overalt 2006-2008

Pantaenius Cup blev igen i år en stor succes med i alt seks gennemførte sejladser i pragtfuldt sejlervejr
I alt 22 både deltog. Det var noget færre end normalt, hvilket nok skyldes, at bededagene i år faldt tidligt, så ikke alle har været klar. Til gengæld var alle de mødte sejlere helt klare, hvilket resultaterne også afspejler. De fire første både endte alle med pointlighed efter de seks sejladser.
Steffen Stegger blev nummer to og Herluf Jørgensen løb med førstepladsen.
Da det var sidste sejlads i en serie over tre år, skulle der også findes en overalt-vinder. Her blevt Steffen nummer ét.
Efter de egentlige sejladser, blev der gennemført en sjov og underholdende sejlads, Djævleræset, fra Julsø og til klubben ved Hattenæs. I modsætning til stævneresultaterne, hvor Silkeborg-sejlerne måtte se sig sejlet bagud, blev det en lokal, André Nielsen i Rytmehans, der nåede først til klubben.
Pantaneus har været så begejstret for stævnet, at de fortsætter som sponsor i tre år mere. Tak for det - og på gensyn til næste år i bededagsferien.

Billeder 2008

TV2 indslag - klar til sejlstævne

Stor jævnbyrdighed i Pantaenius Cup  "Bådmagasinet"

Steffen og Herluf ved afvisermærket