Fra Pantaenius Cup 2006

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer. Tidligere års resultater:  2001 2002 2003 2004 2005 2006

Flagsignaler   Sejladsbestemmelser

Kamark Onsdags-Cup 2007
I år sponsoreres cuppen igen af Kamark A/S
Se sejladsbestemmelser for  Kamark Cup

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Onsdagsbilleder

Jyske lov

Vindere af Onsdags-Cuppen i 2007

Kamark Cup klubmestre i H-Båd
Eleonora
Kamark Cup klubmestre i L23
Sylfiden

Distancekapsejladsen Flere billeder
Distancesejladsen d. 27. oktober blev startet med en halv times forsinkelse på grund af vindstille. Sejssnævringen var som sædvanlig en stor udfordring. På grund af den lette luft måtte sejladsen afkortes, så mållinien kom til at ligge ved Karlsholt. De fleste nåede dog rundt om Alø.

Natsejladsen 12. oktober
Fra dommeren, Carsten, er modtaget følgende referat fra nattens sejlads:
Vi fik startet sejladsen i Brassø, men vinden nåede stort set at lægge sig, så banen blev afkortet til pælen ved indsejlingen til Svejbæk snævringen.
kl. 22.00 rundede sidste båd, af dem som ikke allerede havde givet op, og vi sejlede ned og tog bådene i mål undervejs til sejlklubben. De to forreste blev taget ind i Sejssnævringen, hvorefter vi sejlede til klubben, hvor de gule ærter fra Chefkokken var gjort klar til de lidt kolde besætninger

Klubmesterskab for kølbåde Billeder
Den sidste weekend i september blev der afholdt klubmesterskab for kølbåde og åbent kredsmesterskab for L23. Der blev sejlet otte sejladser fordelt med fire på hver dag. Sejladserne blev afviklet i let til jævn vind på tværs af søen.

Første start søndag.
Første H-bådsstart søndag

Albani Cup Klik for stort billede
Lørdag d. 1. september var dagen, hvor årets Albani cup blev afviklet i flot sensommervejr. Til stor fornøjelse for både dommere og deltagere var der i år fin deltagelse af både fra andre klasser end H-bådene og L23. Alle syntes at have haft en god dag. Der blev afviklet i alt 5 sejladser.

Vinder i Granada løbet: Michael Jacobsen med besætning
Vinder i Lystal blev Rasmus Hjorth og Jens Klæbel
Lars Wegener med besætng blev vinder i H-bådene

Tårnpokal-sejladsen  11. aug.
Med tyve tilmeldte både blev sejladsen - som så ofte før - en stor succes.
Pokalen blev vundet i fin stil af Erik Bjerg i Skorpionen, som bed fra sig - eller hvad det nu ellers hedder.
Alle både, der deltog ved præmieoverrækkelsen, modtog fine gaver fra sejladsens sponsor - Codan

Se mere om pokalen og dens historie - Klik her

Thor med besætning i 2005

Julsø Langbane
Lørdagens sejladser blev gennemført under næsten alle vindforhold inklusive torden.

Foto: Preben Henriksen
De fleste af vinderne

Pantaenius cup 2007 Billeder
Pantaenius cup blev - som sædvanlig - en stor oplevelse for alle involverede. Efter to dages meget intensive sejladser, der bød på lidt af hver for enhver, endte det med en ret suveræn sejr til Herluf Jørgensen sammen med besætning Lars Wegener og Christian Pasbjerg i Rumas.

Silkeborg Sejlklub glæder sig til at gense alle de deltagende både plus endnu flere til næste år.

Så er der skub på!