Fra Pantaenius Cup 2006

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer. Tidligere års resultater:  2001 2002 2003 2004 2005

Flagsignaler   Sejladsbestemmelser

Onsdags-Cup
I år sponsoreres Cuppen af Kamark A/S
Se sejladsbestemmelser

Klik her for resultat uden fratrækkere

Klik her for resultat efter 6 fratrækkere

Vindere af Onsdags-Cuppen i 2006

Vinder i H-båd. Lars wegener
Lars Wegener
Vindere i L23. Mike Nygaard.
Mike Nygaard

Pantaenius Cup 2006 Billeder 2006
Pantanius Cup blev en stor oplevelse for alle. Med jævn vind om lørdagen og en absolut frisk vind om søndagen, var der lidt til enhver smag. Vinder blev Lars Wegener i DEN 565 med Steffen Stegger på andenpladsen.
Mon ikke det vil rygtes i H-bådskredse, så stævnet næste år også bliver med rekord-tilmelding. Det fortjener det.

Fra Pantaenius Cup 2006
H-både under Himmelbjerget

Forårssejlads d. 10. juni
Sejladserne blev gennemført i en østlig vind fra ca. 0 til 2 m/s. Seks H-både og 4 lystalsbåde deltog. Der blev sejlet tre sejladser, hvor den sidste blev afkortet til 1 omgang.

Se resultater

Fra 2006. Foto: Jens hjort

Tårnpokalsejladsen  1. juli
Sejladsen blev gennemført i flot vejr - sol og sommer.

Startliste

Se mere om pokalen   Tidligere vindere

Valdemar måtte en tur i baljen efter sejren

Julsø Langbane d. 12. aug.
Der blev gennemført i alt 2 sejladser med 11 deltagende både. Der var alt fra stille vejr til tordenbyger med masser af luft og vand. Flere fik lejlighed til at forny deres viden om forskellige grundes placering. Se her!

Dagens første start

Klubmesterskab for optimister og joller

Se flere billeder

Søndag d. 25. september holdt ungdomsafdelingen klubmesterskaber i flot sommervejr. Både drenge og piger så ud til at have en god dag.

Der var to europajoller med, og på det nederste billede øver skipperen sig i at få den på højkant igen efter en kæntring ved krydsmærket. Mon ikke han alligevel blev nummer to i den sejlads.

De to første optimister ved krydsmærket.

Så kommer jollen op igen - vupti!

Albani Cup d. 2/9

Stævnet blev afviklet i flot sensommervejr med en vindstyrke på én til tre m/s. Der blev sejlet i alt fem sejladser.

Overalt-resultater

Albani Cup i dis og sol

Klubmesterskab

Lørdag og søndag d. 30.sep. og 1. okt. afholdtes klubmesterskaber for kølbåde + kredsmesterskaber for L-23 både.

Klubmesterskab for L23
Kredsmesterskab for L23

L23ere på læns

Natkapsejladsen
Ved en stor dommerindsats lykkedes det at få afviklet sejladsen i ingen vind og buldermørke. Starten blev lagt ud for "Koholmen" i Sejs. Alø blev for denne ene aften forvandlet til pælen i Svejbæksnævringen og målet lagt ud for Holten.
Vinder i L23 blev Mike Nygaard i Sylfiden D177
Vinder i lystalsklassen blev Kjeld Kristoffersen i D582
Kun ganske få både gennemførte den krævende distance.
De to førstepræmier blev, traditionen tro, skyllet ned sammen med de gule ærter ved natmaden i klubhuset.

Distancekapsejlads d.28/10

Billeder:  0 - 1 - 2 - 3 - 4

I alt 21 både deltog. Med fem både i lystalsklassen, var det årets største stævne for dem.
I alle løbene var der både, der ikke nåede at fuldføre inden for tidsfristen, men mon ikke alle havde en god dag.

Overalt-resultater

Sejs Snævringen. Den store udfordring