Resultater 2005

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Tidligere års resultater:

2001 2002 2003 2004

Flagsignaler   Sejladsbestemmelser

Onsdags-Cup
Igen i år sejles der Onsdags-Cup. Pantaenius Lystfartøjsforsikring sponsorerer som de andre år præmierne til løbsvinderne hver onsdag og præmierne til årets samlede vindere.
Se sejladsbestemmelser.

H-både

L-23

Lystal

Vindere af Onsdags-Cuppen i 2005

Vinder i H-båd. Lars wegener
Lars Wegener
Vindere i L23. Mike Nygaard.
Mike Nygaard

Distancesejladsen d. 29. oktober Læs Kims beretning fra Sejlerskolen
I flot efterårsvejr blev sejladsen afviklet med 23 deltagende både. Syv lystalsbåde, fire L23 både og tolv H-både deltog. Ikke alle, og ingen lystalsbåde, nåede mållinien inden tidsfristens udløb, selv om linien blev lagt i Borresø lige efter Svejbæk Snævringen. Resultaterne blev:

L23:
1. Jan Fuglsang i Sylfiden
2. Flemming K. Nielsen i Andromeda

H-båd
1. Niels Sejthen i Highlander
2. Ole Christensen i Silver Lady
3. André Nielsen i Rytmehans
4. Kjeld Kristoffersen i Gelinde II

H-bådsstarten er gået i ganske let vind

I Sejssnævringen

Klubmesterskaberne 2005
Foto: Verner Rønnow

Der var deltagelse af 21 både til klubmesterskaberne. Om lørdagen blev der startet i frisk vind, der senere aftog til en del mindre - som det ses. Der blev dog gennemført i alt fem sejladser.
En gammel tradition med vandrepokaler blev genindført i år, da "CHEFKOKKEN" havde skænket tre pokaler til vinderne i de enkelte klasser.
Resultater.
Billeder.

Albani Cup 10. sep.
Der gennemførtes fire sejladser i absolut smukt efterårsvejr. I alt 14 både deltog.

Se resultater

Så er starten gået. Bemærk det nye angrebsvåben på stævnen.

Taarnpokalsejlads d. 20. aug.
Tårnpokalen blev i år vundet af Jesper Kildegaard i H-båden DEN-190. Sejladsen havde 13 deltagere og blev afviklet i let østlig vind med sommertemperaturer op til 28 grader.
Billedet viser Jesper med besætning.

Se tider

Jesper og besætning. Foto: Verner Rønnow

Forårssejlads d. 21. maj

Billeder

Sejladserne gennemførtes i smukt forårsvejr i let og noget springende vind. Der blev gennemført fire sejladser hvoraf den dårligste kunne fratrækkes.
Der deltog fem H-både og fire L23.

Se resultater

Vinder i L23 og i H-båd i front

Kamark Cup
Cuppen blev afviklet under fine forhold med en østenvind begge dage, så Julsø viste sig fra sin bedste side. Vinder af stævnet blev Herluf Jørgensen fra Skagen med Lars Wegener her fra klubben som den ene gast. Pokalen for bedste placering for de fem år gik til Morten Stoy fra Horsens.
Se mere her.

Natkapsejladsen

Sejladsen var ikke præget af meget vind. Efter halvanden times sejlads blev de 11 både taget i mål i Borresø, efter at de var kommet ud af Sejssnævringen.
Den manglende vind blev der senere kompenseret for i klubhuset, hvor 40 sejlere indtog de gule ærter med tilhørende drikkevarer. Vist en rigtig fin aften - og nat.
Resultater:
H-båd: 1. Erik Bjerg   DEN-467
2. Poul Skjødt DEN-531
L23: 1. Mike Nygaard Jensen D177
Lystal: 1. Ivan Flessing 61
2. Michael Jacobsen Drabant 22. Nr. 63.