Resultater 2004

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser og fra andre sejladser af interesse for klubbens medlemmer.

Tidligere års resultater:

2001 2002 2003

Flagsignaler   Sejladsbestemmelser

Onsdags-Cup
Igen i år sejles der Onsdags-Cup. Pantaenius Lystfartøjsforsikring sponsorerer som de andre år præmierne til løbsvinderne hver onsdag og præmierne til årets samlede vindere.
Se sejladsbestemmelser.

H-både

L-23

Lystal

Vindere af Onsdags-Cuppen i 2004

Vinder i H-båd. Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
Vindere i L23. Jan Fuglsang
Jan Fuglsang

Distancesejladsen d. 30. oktober
I stille, gråt og lidt regnfuldt vejr blev sejladsen næsten et helt maratonløb, hvor kun syv af tyve tilmeldte både kom i mål inden for tidsfristen på fire og en halv time.
Resultater:
L23 H-både
1.   Povl Fisker 1.   Ole Christensen
2. Haakon Østerdal 2. Flemming Nielsen
3. Per Udengaard 3. Kjeld Christoffersen
4. Claus Terkildsen

Lystal og L23 bådene gør klar til start.
Det var lidt stille

Klubmesterskab 2004

Se billeder

Sejladserne blev sejlet d. 1. og 2. oktober. Om lørdagen var vinden frisk og en del regnbyger gjorde det til en våd omgang. Søndagsvejret var flot med sol og let vind. Der blev afviklet fem sejladser om lørdagen og tre om søndagen. Den dårligste kunne fratrækkes.

Så er starten gået

Albani-Cup

Sejladserne blev afviklet i smukt efterårsvejr og i let vind. Der var tilmeldt i alt 11 både, men kun de 9 mødte frem. Fire sejladser blev gennemført.
Der var flotte præmier fra Albani til alle deltagere. Ved præmieoverrækkelsen blev det offentliggjort, at Albani har forlænget sponsoraftalen med yderligere tre år.

Se resultater.

Taarnpokal-sejladsen
Sejladsen havde deltagelse af 21 både og blev afviklet i smukt efterårsvejr med et friskt, men ikke for friskt, kryds hjem fra Alø.

De første i mål var Claus Springborg og Eva i "Cheops".

Se billede fra præmieoverrækkelsen.

Resultatliste.

Claus og Eva er startet.

Julsø langbane
Sejladserne blev afviklet i frisk vind, så der blev gennemført i alt tre sejladser.

Forårssejlads
Forårskapsejladsen blev afviklet i smukt forårsvejr og i en let vestlig vind. Der blev gennemført 5 sejladser, hvoraf den dårligste kunne fratrækkes.
Der deltog syv H-både og to L23 både.

André vinder H-bådenes løb

Kamark Cup 2004
Kamark Cup blev også i år en stor oplevelse for deltagerne.
Der blev afviklet i alt fem sejladser, hvoraf den ene kunne fratrækkes. Vinder blev John Bislev.

Billeder

John med besætning