Resultater 2001
   Onsdag   Langbane  Albani  Tårnpokal

Her finder du resultater fra klubbens kapsejladser i 2001

Distancesejlads 2001
Distancesejladsen blev afviklet i let luft med "opsamlingsstart" i snævringerne - som så ofte før.

Se resultater

Se flere billeder

Det kunne godt virke lidt kaotisk ind imellem!

Provinsforsikring - SSK Klubmesterskab
Klubmesterskabet afholdtes lørdag/søndag d. 13-14 oktober, med i alt 18 H-både, 4 L23 og 3 lystalsbåde. Sejladserne om lørdagen blev afviklet med kun to sejladser i næsten ingen og meget springende vind. Om søndagen var der pæn, let til jævn vind, der gav tre gode sejladser.

Se flere billeder

Onsdags Cup
Igen i år har der været sejlet Onsdags Cup. Pantaenius Lystfartøjsforsikring sponsorerede præmierne til løbsvinderne hver onsdag og præmierne til årets samlede vindere.
Se sejladsbestemmelser.

Vinderne for 2001
H-både:
Ole Christensen i Silver Lady.
Lystal:
Povl Fisker i Pi'r.

Ole og Povl

Albani Cup d. 22 september

Albani Cup havde i år deltagere af i alt otte H-både og seks lystalsbåde. Der blev afviklet 3 sejladser i let luft. I følge dommeren var det regulære sejladser, da alle vindspringene var i pauserne.

Tårnpokal sejladsen
Tårnpokal sejladsen, eller, som nogen kalder den, handicapsejladsen, blev i år vundet af Gelinde; en ganske kendt H-båd med skipper Kjeld Kristoffersen ved roret.

Se mere

Julsø Langbane sejladsen d. 16. juni

Julsø langbanesejladsen den 16. juni, blev afviklet med to sejladser i let vind med i alt 11 både til start..

Se resultater