Opslag
Her kan medlemmer få optaget opslag og annoncer m.m.
Mail dem blot til webmaster

Klik på meddelelse i "Fra" kolonne.

Fra Vedrørende Dato
Webmasteren Indlæg til hjemmesiden.

Webmaster om klubbens hjemmeside
Klubbens hjemmeside er selvfølgelig tænkt som information- og præsentation for de, der ønsker at vide mere om klubben, men ikke mindst som en service for klubbens medlemmer med oplysninger om seneste begivenheder, meddelelser og arrangementer - et sted, hvor man kan følge, hvad der sker - og deltage i debat. For at det kan lykkes, er det vigtigt, at bestyrelsen, de forskellige udvalg og enkeltpersoner, der er aktive i klubbens liv, benytter hjemmesiden til annoncering, tilmelding til arrangementer, forespørgsler, efterlysninger og lignende. Der er ingen grund til at være usikker på formen. Webmasteren redigerer stort set alt, så det passer til hjemmesidens udformning. Så send blot din meddelelse, som du har den. Billeder er også meget velkomne.
Fotos af udvalgsmedlemmer
Det er planen, at alle bestyrelses- og udvalgsmedlemmers foto skal være at finde på hjemmesiden. Har man selv et portrætfoto på digitalform, så send det med email. I et vist omfang er det muligt at blive fotograferet af webmaster i klubben. Det vil dog være mere tilfældigt og nok ikke den bedste løsning.

Jens Hjort

Til Silkeborg Sejlklubs medlemmer
Hjemmesiden har nu fået tilføjet et menupunkt beskyttet med et kodeord så kun medlemmer, der kender koden, kan åbne for adgangen. Her vil den interne debat og referater fra  møder blive lagt ind.
Formålet er, at alle, der ønsker at deltage i debatter om interne anliggender, kan gøre det med god sikkerhed for uvedkommende nysgerrighed. Siderne vil heller ikke blive opdaget af søgemaskiner, som teknikken fungerer nu.
Der vil blive udsendt mails med kodeord til alle medlemmer, hvis mailadresse er kendt af klubben.
Har man ikke modtaget koden, når menupunktet ”For medlemmer” dukker op på hjemmesiden, skal man blot klikke på menupunktet alligevel og dernæst på linket med forespørgsel om at få tilsendt koden.
Det forventes, at man holder kodeordet hemmelig for ikke-medlemmer.

Webmaster/bestyrelsen