Silkeborg Sejlklub ved Hattenæs. Klik for større billede.

Nyt
På denne side finder du seneste nyheder fra klubben.
Har du selv en nyhed -
mail til Webmaster

Notat om venteliste til Sejlerskolen

Pinsetur lørdag d. 19/5 kl. 10.
Den må desværre aflyses. For få tilmeldte.

Vi starter fra sejlklubben kl. 10, hvor vi sejler op og runder Borres Ø og derfra tilbage til klubben.
Efter sejladsen er der en hyggelig pinsefrokost, som Hanne og Henning står for i deres sædvanlige gode stil.
Frokosten koster 100kr. pr. kuvert.
Turen kan både sejles med og uden motor. Kom og få en hyggelig pinsedag i klubben - som i gamle dage.

Tilmelding på mail til: Jens Vigh

Klik for større billede

Sejlerskolen søger flere instruktører
Vi er så heldige, at tilgangen til sejlerskolen stadig er på et højt niveau. Vi har p.t. 9 elever som fortsætter på 2. års sejlerskole, og pt. har vi 12 mulige elever på 1. års sejlerskolen.
Med de nuværende instruktører ...  Se mere
her

Invitation til åbning af Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Der har været mange milepæle i nedtællingen frem mod VM...   Klik på billedet

Store arbejdsdag og standerhejsning - 21. apr. Billeder
Så fik klubben et godt eftersyn, hvor medlemmerne igen mødte talstærkt op.
Efter det store stykke  arbejde var der standerhejsnig, hvor formanden, Annette, kom ind på året, der var forløbet og planerne for det kommende år.

Se også billedvideoen her.

"Lørdagshyggen" holder sommerpause
Efter en hyggelig vinter med fællesspisning og løssluppen snak, holder den populære lørdagsfrokost nu pause til omkring ved afriggertid i efteråret.
Hanne og Henning vil til den tid finde hyggen og frikadellerne - og alt det andet - frem igen.
Nærmere herom på hjemmesiden, når tiden nærmer sig.

Sejlerskolen har afsluttet vinterens teori-undervisning. Alle bestod.
Nu glæder de sig til sommerens undervisning på vandet, så de også kan få den praktiske sejlads på plads.
Praktisk undervisning foregår for nystartede hver tirsdag kl. 18.00, mens andetårs sejlerne sejler hver torsdag. Vi starter den 1. maj. Se mere
her ...

Lake Garda Meeting påsken 2018
I påsken deltog 9 Optimist-sejlere fra Silkeborg Sejlklub sammen med ca. 1400 andre Optimist-sejlere fra 34 nationer i årets største optimist event, Lake Garda Meeting i Riva del Garda på nordkysten af Gardasøen i Trentino, Italien. Deltagerne var: Øverste række -Valdemar, Jakob, Loke og Marinus midterste række fra venstre: Anne, Amalie og Noah nederste: Sophie og Ida.

Kapsejladskalender for 2018
Kapsejladskalenderen for 2018 er nu klar. Antal planlagte sejladser er reduceret, da der var for få tilmeldte i 2017. Se kalenderen her.
Hvis nogen har forslag til nye spændende forslag, vil kapsejladsudvalget gerne tage det op.

Mail fra vor udsendte reporter
Så er den sunkne båd, der har været skrevet om, blevet hævet og placeret på Kongsholm. Hvis nogen kunne være interesseret i båden, kan man kontakte havnemesteren.
             Mvh. Erik Bjerg

Generalforsamlingen 28. feb.  2018 Billeder
Generalforsamlingen trak som sædvanlig mange medlemmer til mødet, hvor der var en livlig og god debat. Nyvalgte til bestyrelsen blev dem, som bestyrelsen havde anbefalet.
Efter generalforsamlingen fik Bill tildelt årets Krabask for sin utrættelige indsats på dommerbåden.
Flemming Nielsen og Annette delte Den Gyldne Spade for den utraditionelle "søsætning" af Annette fra Andromeda under Distancesejladsen.

Lørdagshygge
Lørdagsfrokosten hver anden lørdag har udviklet sig til en gedigen succes. Læs herunder, hvad Erik Bjerg fortæller hjemmsiden:

Vi havde lørdags hygge i klubben i går for fjerde gang. Og det set ud til at være et rigtig vellykket arrangement.
Der kommer flere og flere for hver gang, og i går var vi hele 25, der fik en dejlig frokost bestående af sild, lun ribbenssteg, varm medisterpølse og ostebord. Hertil serveres der 1 øl og 1 snaps, for den beskedne pris af 50 kr. Alle hygger sig, og kan man få en bedre udsigt fra nogen anden spisested. Det tror jeg næppe.
Stor ros til Hanne og Henning der står for det hele
.

Hvem skal modtage Den Gyldne Spade år 2018?
Til Silkeborg Sejlklubs generalforsamling, som i år bliver afholdt onsdag d. 28. februar, uddeles Den Gyldne Spade.
Den gives til et medlem, der på en eller anden måde har gjort sig uheldigt eller sjovt bemærket.
Har du et forslag til et medlem, der har fortjent spaden
, så send en mail til mig her med navn på vedkommende, og hvorfor han/hun skal modtage den.

Annette Diget

Lørdagshygge
Kom og hyg dig med dine sejlervenner, din familie, dig selv og mød andre klubmedlemmer på en anden måde end på vandet.
Hør lidt røverhistorier eller fortæl selv nogen :)

Indtil videre er der lørdagshygge i
lige ugenumre.
Se mere
her.

Klubaften med langtursberetning

Ruten
I sommeren 2017 sejlede Benny, Marianne og Kuno deres fælles sejlbåd 2500 sømil igennem Middelhavet til de Canariske øer i Atlanterhavet.
Onsdag den 14. februar kl. 19. til ca. 21. viser Kuno film og billeder fra turen. Se mere her

Glemt båd
Hjemmesiden har her i januar modtaget et billede fra David Hansen, der mener, at nogen har glemt en båd i jolleophalerstedet.
Han håber nu, at ejeren ser billedet og kommer i tanker om den glemte båd og får den op.

Klik på billedet for at se det i en større udgave.

Nytårskuren 2018 Billeder
Igen i år blev nytårskuren meget velbesøgt og festlig. Som i de foregående år var et af højdepunkterne det store amerikanske lotteri med flotte gaver.
Annette benyttede også lejligheden til at holde en lille nytårstale med klubbens visioner for det kommende år.