Silkeborg Sejlklub ved Hattenæs. Klik for større billede.

Nyt
På denne side finder du seneste nyheder fra klubben.
Har du selv en nyhed -
mail til Webmaster

Hej onsdagssejlere Billeder fra Gåsekrogen
Vi er nogle stykker, der synes, at det ville være hyggeligt stadig at mødes hver onsdag i sommerferien.

Vi har derfor aftalt, at vi mødes på vandet ved klubhuset kl. 18. og sejler op til Gåsekrogen sammen og med hver sin medbragte madpakke og drikkevarer.

Gåsekrogen i Borresø   Foto: Annette Diget

Ny dommerbåd

Efter lang tids søgen er det lykkedes at finde en ny dommerbåd. Båden er en Minor 645 med en 4 cyl. diesel motor.
Båden kommer i vandet, når vi har monteret et ankerspil og fixet et par småting.
En særlig stor tak for hjælpen til Valdemar Jensen, Kuno Nielsen og Erik Bjerg. Jeres hjælp har været uvurderlig.
Båden står ved klubhuset, så kom endelig forbi og se den.

Jens Vigh

Haarup Mixer Cup i Egå
 To H-både fra klubben deltog i Haarup Mixer Cup i Egå
den 15. - 16. juni. Flere gæster fra klubben var også at finde ved stævnet, ligesom både Birgit og Ole fulgte sejladserne.

Resultater        Billeder

Jubilæumssejlads 1. juni
Årets Tårnpokal-sejlads blev afviklet i frisk vind fra syd/vest (5-7 m/s) og ud af de tilmeldte 11 både lykkedes det de 8 at kæmpe sig i mål. Vinderen blev Valdemar Jensen i en Nord 80, han kæmpede længe med Ronni Jensen der sejlede alene (også i en Nord 80), indtil han i Sejs-snævringen blev torpederet ... Se mere her

Standerhejsningen den 27. april
Foto: Jørn KjemsVed standerhejsningen berettede klubbens formand, Annette Diget, om året der gik og ikke mindst om hvilke tanker og ideer om det kommende år, der er på paletten.

Efter standerhejsningen blev der traditionen tro serveret lidt godt til en snak mellem både gamle og nye medlemmer.

Foto: Jørn Kjems

"Smed Sørensen" med 50 år i klubben bag sig

Formanden benyttede også lejligheden til at hædre et medlem i anledning af hans halvtresårs jubilæum i klubben i år.
Det var Erling Sørensen, mest kendt som "Smeden". Formanden fremhævede Erlings engagement i klubben og hans altid store hjælpsomhed, ligesom Erling også altid er og har været parat med festlige indslag, når der skulle festes. Det gjaldt både fester i klubhuset og ved de store fællesudflugter med flåden. Altsammen støttet godt op af Hanne.

Fra Rønbjerg gennem Ruslands floder

D. 27. marts kl. 19.00 i klubhuset kommer Asger Hunø og fortæller og viser billeder om sin tur fra Rønbjerg – nord om Norge – gennem Ruslands floder – hjem gennem Østersøen - en tur på 5 måneder og ca. 3.500 sm.

Med Flemming og Bjarke til Kroatien
Vil du have en oplevelse med sejladser i den Kroatiske skærgård i sommer og sol, så kom til klubaften den 6. marts kl. 19.00.

Generalforsamlingen 2019 Billeder
Generalforsamling var velbesøgt, men dog med lidt færre medlemmer end normalt.
Især problemet med at få valgt en ny kasserer gav anledning til, at en del synspunkter blev vendt. Bestyrelsens forslag om at betale et firma for at løse opgaven med selve bogholderiet, blev en del af løsningen. Der arbejdes videre med at finde en kasserer til at sidde i bestyrelsen. Se mere i det kommende referat fra mødet.

Nytårskuren 2019 Billeder
Nytårskuren blev også i 2019 et tilløbsstykke, hvor medlemmerne fik sig en hyggelig eftermiddag med en god snak med hinanden og en opdatering fra formanden om året der gik og om planer for året, der kommer.