Silkeborg Sejlklub ved Hattenæs. Klik for større billede.

Nyt
På denne side finder du seneste nyheder fra klubben.
Har du selv en nyhed -
mail til Webmaster

Bestyrelsmødereferat fra 12. marts

Fra Rønbjerg gennem Ruslands floder

D. 27. marts kl. 19.00 i klubhuset kommer Asger Hunø og fortæller og viser billeder om sin tur fra Rønbjerg – nord om Norge – gennem Ruslands floder – hjem gennem Østersøen - en tur på 5 måneder og ca. 3.500 sm.

Med Flemming og Bjarke til Kroatien
Vil du have en oplevelse med sejladser i den Kroatiske skærgård i sommer og sol, så kom til klubaften den 6. marts kl. 19.00.

Generalforsamlingen 2019 Billeder
Generalforsamling var velbesøgt, men dog med lidt færre medlemmer end normalt.
Især problemet med at få valgt en ny kasserer gav anledning til, at en del synspunkter blev vendt. Bestyrelsens forslag om at betale et firma for at løse opgaven med selve bogholderiet, blev en del af løsningen. Der arbejdes videre med at finde en kasserer til at sidde i bestyrelsen. Se mere i det kommende referat fra mødet.

Opråb om hjælp fra Sejlerskolen. Møde d. 4. marts

Klik her for info
Vi er så heldige at tilgangen til sejlerskolen stadig er på et højt niveau. Vi har p.t. 10-12 elever som fortsætter på 2. års sejlerskole og pt. har vi 12 mulige elever på 1. års sejlerskolen.

Med de nuværende instruktører og både har vi ikke mulighed for at have mere end 6-9 elever pr. hold. For at komme op på 12 elever skal vi have 4-5 ekstra instruktører og gerne flere, og gerne 2 der kan sejle i egen båd ...       Læs mere her

Aftentur på Aarhusbugten
Sejlerskolen afholder en aftensejlads på Aarhusbugten i samarbejde med Marinehjemmeværnet den 23. januar.
Der er mulighed for at komme med på turen, selv om man ikke er sejlerskoleelev.
Se mere

Jørgen Tang

Nytårskuren 2019 Billeder
Nytårskuren blev også i 2019 et tilløbsstykke, hvor medlemmerne fik sig en hyggelig eftermiddag med en god snak med hinanden og en opdatering fra formanden om året der gik og om planer for året, der kommer.

Silkeborg Sejlklubs berømte andespil onsdag d. 12. december kl. 19.00

Klubbens medlemmer indbydes til en hyggelig

aften med julebanko, hvor der spilles om

købmandsvarer, slagtervarer og sponsorpræmier.

Se indbydelsen her

Yachtskipper af 3. grad
Fra 28. januar 2019 er der mulighed for at deltage i et kursus, der er en teoretisk overbygning på duelighedsbeviset og som afsluttes med en eksamen, der giver adgang til at føre større både.

Distancesejladsen og standernedhaling Billeder
Distancesejladsen blev som sædvanlig årets store hit med 17 tilmeldte både.
Det blev en hurtig tur rundt om Alø i det friske og kolde vejr.
  Resultater             Overalt-resultater

Ungdomsafdeling afholdt samme dag deres klubmesterskab på Brassø, og selv om det havde været koldt, var humøret højt. Klik for billeder her

Danmarks Naturkanon
Miljøstyrelsen har gennem nogen tid arbejdet med oprettelsen af en naturkanon over Danmarks smukkeste natursteder. Der er indkommet 1.671 forslag, hvoraf 30 nu er nomineret til at blive valgt som en af de femten på den endelige liste. Blandt de 30 nominerede er Borresø.
Du kan selv få indflydelse på valget indtil 4. nov.  Se mere
her

Sejlerskolens elever har alle bestået
Det var noget af en udfordring, de 6 elever stod over for, da de skulle aflægge den praktiske prøve til duelighedsbviset, fortæller Jørgen Tang, som leder sejlerskolen.
Du kan læse mere om prøven og udfordringerne
her.

Haarup mixer Cup          Internationalt H-bådsstævne

Private billeder

Den 29. og 30. september 2018

Herligt at se de mange H-både
på søerne igen
!

Resultater       Billeder       Se omtale i Minbåd

Haarup Mixer Cup inviterer til hygge på havnen lørdag
I forbindelse med Haarup mixer Cup spiller RED HOT FOUR på havnen lørdag d. 29. sep. fra kl. 15. til 17.30
Der er mulighed for at købe en øl og en grill-pølse.
Vi håber at alle, store som små, som kan finde tid og lyst, lægger vejen omkring klubben for at være med til at gøre det til en festlig eftermiddag.

Vel mødt!

Klubmesterskab for kølbåde Billeder
Klubmesterskabet blev afviklet med sammenlagt 8 sejladser 15. og 16. sep.
Lørdag var det på lange baner i en fin vestenvind, hvor der blev sejlet 5 sejladser.
Om søndagen var der en sydøstlig, let og ganske springende vind.

Resultater       Med korrigeret sejltid

Sejlerskole Cup i Kerteminde
I weekenden 8. og 9. sep. blev der afholdt Sejlerskole Cup i Kerteminde, hvor SSK stillede med 2 hold. Der var tilmeldt 15 hold som blev opdelt i 3 puljer.  I hver pulje blev der sejlet 2 kapsejladser og den bedst fra hver pulje gik videre til medaljerunden, sammen med de 2 bedste 2er.   Se mere her.

Ligasejladser i Aarhus Ligabilleder 2018
I Aarhus festuge slog SSK-sejlerne fast, at klubben hører til i 1. division. Med en imponerende indsats fik holdet den bedste placering ved et stævne i år.
Erik Jakobsen har sendt hjemmesiden en fyldig beretning, som du kan se
her.

Se en video her og  her og
se også Ligaens hjemmeside.

Frisk sejlads ved DOKK1

Ligasejladser i Skovshoved Billed_1      Billed_3
I den sidste weekend i august sejlede SSK ligasejladser i Skovshoved.
Her lykkedes det at få en flot 8. plads i det stærke felt. Det gav en samlet 11. plads inden den sidste ligasejlads i Aarhus fra 7. til 9. sep.

Se mere på Ligaens hjemmeside her

Yachtskipper af 3. grad
Kurset yachtskipper af 3. grad afholdes nu i Silkeborg Sejlklub. Det starter 28. januar og forløber over de 10 følgende mandage.
Se mere

Guld til Danmark

Flere optimistsejlere fra ungdomsafdelingen i SSK har i uge 31. sejlet Junior Nordic Championships i Båstad, Sverige. Loke og Valdemar var sammen med Frederik - Fåborg Sejlklub, Mikkel - Hellerup Sejlklub og Johan - KDY, udtaget til at repræsentere Danmark i holdsejlads. Holdet sejlede meget fin holdsejlads og vandt 8 sejladser ud af 9. Dermed sikrede de guldet. Klubben ønsker alle 5 sejlere et kæmpe tillykke med sejren - det er stærk sejlet.

Allan

Flere billeder her