Silkeborg Sejlklub ved Hattenæs. Klik for større billede.

Nyt
På denne side finder du seneste nyheder fra klubben.
Har du selv en nyhed -
mail til Webmaster

Klubaften med langtursberetning

Ruten
I sommeren 2017 sejlede Benny, Marianne og Kuno deres fælles sejlbåd 2500 sømil igennem Middelhavet til de Canariske øer i Atlanterhavet.
Onsdag den 14. februar kl. 19. til ca. 21. viser Kuno film og billeder fra turen. Se mere her

Lørdagshygge
Kom og hyg dig med dine sejlervenner, din familie, dig selv og mød andre klubmedlemmer på en anden måde end på vandet.
Hør lidt røverhistorier eller fortæl selv nogen :)

Se mere
her.

Nytårskuren 2018 Billeder
Igen i år blev nytårskuren meget velbesøgt og festlig. Som i de foregående år var et af højdepunkterne det store amerikanske lotteri med flotte gaver.
Annette benyttede også lejligheden til at holde en lille nytårstale med klubbens visioner for det kommende år.

Distancesejladsen 2017 Billeder
Distancesejladsen blev gennemført i bygevejr på forkanten af stormen Ingolf, hvilket medførte ret hårde vindstød i Julsø. I Borresø knækkede Andromeda masten, og den ene gast, Annette, faldt overbord.
Sejladsen var ellers vellykket med mange tilmeldte, der fik sig en virkelig frisk dag.
Efter sejladsen var der præmieuddeling og standernedhaling.
I forbindelse med præmieuddelingen fik de tre vinderhold i årets "Dagli' Brugsen Sejs Onsdags-Cup" hver tildelt en flaske boblevand. Deres  præstation er nu også indgraveret på en plakette i klubhuset.

Resultater      Samlet res. med tider

Ved standernedhalingen gennemgik Annette årets gang i klubben og kom også omkring ønsker til det kommende år. Dagen sluttede med en lille hyggelig afriggerfest om aftenen.

Annette holder tale ved standernedhalingen

Haarup mixer Cup 2017
Stævnet blev afviklet under meget forskellige vindforhold med en god og til tider ret frisk vind med byger om lørdagen. Søndagens sejladser blev afviklet i et flot sensommervejr med sol og svag vind.

Resultater    Billeder     Video

MINBAAD

Klubmesterskab for kølbåde 9. og 10. sep. Billeder       Video
Lørdagens sejladser måtte aflyses, da der var vindstille, hvilket også var varslet.
Søndagen blev en rigtig fin septemberdag med svag vind, sol og enkelte vindbyger.
Sejladserne i den springende vind blev tætte og spændende.

Indbydelse        Resultater