Kære alle

Vi er så heldige at tilgangen til sejlerskolen stadig er på et højt niveau. Vi har p.t. 9 elever som fortsætter på 2. års sejlerskole og pt har vi 12 mulige elever på 1. års sejlerskolen.
Med de nuværende instruktører og både har vi ikke mulighed for at have mere end 9 elever pr. hold. For at komme op på 12 elever skal vi have minimum 2 ekstra instruktører og gerne flere, og minimum 2 der kan sejle i egen båd.
Mange af eleverne bliver i klubben, så det er også en god måde at sikre tilgang til klubben. Med flere medlemmer giver det også mulighed for at gennemføre flere aktiviteter og sejladser som det ellers kneb med sidste år.

Vi kan bruge instruktører både til 2. års elever der sejler om torsdagen og 1. års elever som sejler om tirsdagen.
Kønsfordelingen er næste 50/50 så skulle der være en kvindelig instruktør vil det være et aktiv for klubben og eleverne.
Man behøver ikke at melde sig som fast instruktør, men kan også indgå i en plan hvor man sejler hver 2. eller hver 3. uge eller man kan være tilkaldevagt hvis andre instruktører bliver forhindret.

Jeg håber på lidt opbakning så vi kan få så mange som muligt med.
Hvis du er interesseret kan du kontakte mig på email:
tang.jorgen@gmail.com eller på mob: 21657859.

Jørgen Tang
Sejlerskoleformand