Tune-up stævne i Horsens
 

I weekenden 16. og 17. april satte 8 sejlere, trænere og forældre kurs mod Horsens havn. Horsens Sejlklub var arrangører af årets Tune-up stævne som er optakten til forårets rangliste stævner.

Fra Silkeborg havde vi Anne, Anna, Frederik, Bertram og Aske på C-banen, Jakob og Simon på B-banen og Valdemar på A-banen.
 

Lørdag startede ud uden vind og starten blev udsat for alle sejlerne. Ved middagstid kom der lidt vind, der tog til hen over eftermiddagen og alle fik nogle gode sejladser. Den sidste times tid tog vinden til og det gav udfordringer på c-banen hvor mange sejlere måtte en tur i vandet – men alle gennemførte alle sejladser, flot gået.


Søndag var der hård vind allerede fra start. C-banen fik aflyst deres starter for dagen, men heldigvis havde de haft nogle gode sejladser dagen før. De kom alle med i en større båd ud og kigge på A- og B-banen og her var der gang i sejlene. Alle A og B sejlere havde deres sag for og alle sejlerne fra Silkeborg kæmpede bragt til trods for at flere som dagen skred frem måtte give fortabt i den stærke vind. Særligt skal fremhæves Jakob der også den dag havde godt styr på jollen, trodsede vinden og sejlede sig til en flot 2. plads. Det gav ligeledes en pind til oprykning som A-sejler.

 

En dejlig weekend for alle sejlere og forældre – med smil på læben, kampgejst i jollerne og god stemning i havnen.

 

Allan