Silkeborg Sejlklub

Haarup Mixer Cup inviterer til en hyggelig eftermiddag i Silkeborg Sejlklub.

Igen i år, vil der i forbindelse med Haarup Mixer Cup vil der være aktivitet på havnen i Silkeborg Sejlklub. Der inviteres derfor til åbne døre og hygge på havnen lørdag d. 30 september, hvor grillen startes op kl. 15.00 og ca. fra kl. 15.30 underholder Red Hot Four et par timer med jazz.

Det forventes at flåden af H-både som sejler kapsejlads på Julsø, vil være tilbage i Klubben mellem omkring kl 16.00, hvor de fra Julsø til klubben sejler Poul Skjøth Distancen, med mål foran sejlklubben. Med lidt held kan det være at de rammer klubben med fyldte spilere.

Sejltur med Rylen

Det vil desuden være muligt at købe billet til Rylen, hvor der serveres en tapas anretning med tilhørende vin, der vil være lidt musik ombord, og Silkeborgs forhenværende Borgmester Jørn Würtz vil forsøge at guide gæsterne igennem sejlturen, hvor der bla. bliver mulighed for at se Haarup Mixer Cup fra nærmeste hold i Julsø. Arrangementet koster Kr 375 pr person. Det er også muligt at købe billet til kun at være udendørs på Rylen til kr. 125, der vil ikke være traktement, men der vil være salg af øl og vand. Billetsalget er i fuld gang, så skulle det være noget, gælder det om at slå til nu. Kontakt Thomas Stabell på 40 58 30 10 eller Thomas@Stabell.us.

Rylen afsejler kl. 12.00 fra Sejlklubben Lørdag d. 30/9

Forventer at være tilbage i klubben ca. kl. 15.00

Vi håber at se mange af jer på molen, til en hyggelig eftermiddag.

Haarup Mixer Cup