SILKEBORG SEJLKLUB INDBYDER TIL

6-Start – Sø-systemet Rundt den 12. August

Du bliver sendt godt og grundigt rundt i sø-systemet – frokostpause undervejs – turen er opdelt i 6 etaper, som hver gælder for en sejlads – ingen kapsejlads i snævringerne, så også både med større dybgang kan være med.

Måltagning før hver snævring og start umiddelbart efter snævringerne. Derved er der mulighed for, at både med større dybgang, eller som ofte har svært ved at sejle gennem snævringerne, her kan fremføres med motor. Sejladsen fører deltagerne ud i hjørnerne af vores smukke sø-system.

Distance-sejladsen hvor du har mulighed for at ”komme igen”, selvom du har været uheldig under en af etaperne.

Hver etapes placering giver dig point, som regnes sammen til sidst for den endelige placering.

Midt i sejladsen, efter 3. måltagning, vil der være fællesspisning, før der igen startes til de sidste 3 etaper. Mad og drikke er arrangeret og er inkluderet!

Det tilstræbes at starte kl. 10:00 på 1. etape ud for havnen. Der sejles efter SRS-tal (a la LYS-tal) og det er vigtigt at angive i tilmeldingen, om du sejler med eller uden spiler og oplys, hvis det er muligt, besætningens størrelse (af hensyn til middagsmaden)

Grillen vil være tændt efter sejladsen. Så tag gerne lidt aftens-grill-mad med og slut dagen af i hyggeligt selskab og fællesspisning.

Startgebyr kr. 100,-.

Prøv en anderledes sejlads og vær startklar den LØRDAG den 12. August kl. 10.

Tilmeldingsfrist : 5. August kl. 20:00.

Tilmelding skal fortages på www.Silkeborg-sejlklub.dk