De hvide sejl på de blå søer

1887-2021

SILKEBORG SEJLKLUB

Kurt Balle Jensen & Keld Dalsgaard Larsen

Udkommer midt november.

Bogen er en fantastisk fortælling om Silkeborg Sejlklub, sejlerne, byen og Silkeborgsøerne.
Den fortæller om, hvordan medlemmer af klubben gennem årene har lagt stor kærlighed og oceaner af kræfter i klubben, i klubhuset, i broanlæg og meget mere.
Den fortæller også om sejlerfamilier, som i generationer har ydet deres for at få det hele til at fungere.
Historien om klubben fortælles gennem tekst og billeder og bygger på en række både skriftlige og mundtlige kilder.
Den er opdelt i fem afsnit: Fanfare, Forhistorien, Den Gamle Historie, Den Nye Historie og I Dag. Bogen bliver i stort format og på cirka 200 sider.

Bogen kommer til salg i boghandler og på steder, hvor der forventes stor interesse for bogen.