Seneste trænings- og ranglistestævner 2017

D. 22. og 23.3 var der tune-upstævne i Horsens og eneste mand til at sejle for SSK var Mads Wegener. Der var ingen sejlads lørdag pga. for megen vind, men søndag blev der sejlet. Mads klarede sig flot og sluttede på en 2. plads i opti-Bfeltet.

Samtidig med tune-up i Horsens var der træning på Kolding fjord for team Silkeborg/Faaborg. Det var Loke, Jakob og Valdemar, som trænede til 2. ranglistestævne sammen med to sejlere fra Faaborg. Her fik de kompetent træning af Nicklas Boserup. Der var rigtig meget vind også på Kolding Fjord, så det var trætte sejlere, der sluttede træningsdagen.
 

1. ranglistestævne var i år på Furesøen. Her deltog Anne, Mads, Noah, Loke og Valdemar. Det var sejlads i meget let vind, og det blev til fire sejladser i weekenden på a-banen, men hele 9 sejladser nåede sejlerne på b-banen.


Noah og Mads venter
på vind på Furesøen
 

Resultater fra Furesøen: Klik her
 

2. rangliste i Kolding viste sig at blive en temmelig tam affære hvad angår vind. Det var den meget, meget lette vind, som blæste over Kolding Fjord, og det blev til blot 2 sejladser over hele weekenden for opti-a og 3 sejladser for b'erne. Stævnet var velbesøgt af sejlere fra Silkeborg, 8 stk.

         

Resultater fra Kolding: Klik her