OCD lejr for unge i Egå

D. 24.-26.3 startede optimistsæsonen for alvor for fem sejlere fra Silkeborg Sejlklub. Anna, Anne, Mads, Jakob og Valdemar var på lejr i Egå Sejlklub, hvor der blev afholdt en OCD lejr, som blev startskuddet til denne sæson.

Vejret var frisk lørdag og her skulle sejlerne bruge meget energi og koncentration på at hænge og holde båden inden middag. Efter frokost løjede vinden, og eftermiddagen blev knap så hård som formiddagen. Søndag var der fra morgenstunden ingen vind, og derfor kom sejlerne først på vandet efter kl. 11.

Som vanligt var det en rigtig fin afholdt lejr, hvor børnene har fået en masse god erfaring, lærdom omkring sejlads samt socialt samvær med sejlere fra andre klubber. På lejrens facebookside (OCD Landslejr Egå 2017) kan man se både billeder, alm. video og dronevideo fra lejren.

Mandag d. 27.3.17 startede optimisttræningen så i klubben, og det var dejligt igen at se de mange optimistsejlere. Der var god stemning på dagen, hvor der også blev præsenteret nye trænere til sejlerne. Det er Troels Toft, Filip Sønderskov Jakobsen og Laura Topsøe-Jensen. Troels og Philip er kendinge fra sejlklubben, mens Laura er fra Århus.

Annette Offersen