Sejlerskolen indbyder til
TEORIUNDERVISNING

Klik for større billedeSejlerskolen i Silkeborg Sejlklub benytter vinterhalvåret til at afholde teorikursus for nye og erfarne sejlere, der vil tage duelighedsbevis. Kurset udgør, sammen med 2 andre moduler i praktisk sejlads, en grundig 2-årig sejleruddannelse for klubbens nye/gamle medlemmer. Den praktiske uddannelse på Silkeborgsøerne starter til foråret.

Teori starter 7. november 2017 og omfatter navigation, søfartsregler, sø- og brandsikkerhed, sømandskab, miljøforhold, motorlære og sejlermeteorologi. Der er tilmelding og yderligere information på sejlklubbens hjemmeside www.silkeborg-sejlklub.dk

1. Vælg punkt medlemsservice

2. Meld dig ind i klubben, hvis du ikke allerede er medlem.

3. Vælg punkt for sejlerskolen og tilmeld dig hold for teori, som passer til dig. Der er her også mulighed for betaling.

Såfremt du har behov for yderligere information end du kan læse dig til eller er tryg ved, er du velkommen til at kontakte Silkeborg Sejlklubs Sejlerskole ved skolens formand:

Jørgen Tang     Tlf.: 21657859

Så bliver du yderligere orienteret og hjulpet på vej.